Anamaria Prodan, replici tranșante la adresa Biancăi Drăgușanu. Impresara nu s-a putut abține: „N-ai cum să fii vedetă așa”


De fiecare dată când are ceva de spus, Anamaria Prodan își exprimă părerea fără să țină cont de absolut nimic. Nici măcar Bianca Drăgușanu nu a trecut testul „celebrității” în fața impresarei. În urmă cu mai mult timp, și-a exprimat părerea sinceră despre Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară.

Pe vremea aceea, sexy impresara nu-i recunoștea blondinei „calitățile” de vedetă, așa că nu a ezitat să-și exprime punctul de vedere dur la adresa divei.

Anamaria Prodan este recunoscută pentru puterea emoțională de care a dat dovadă în ultimele luni. A trecut printr-un divorț, în urma căruia s-a reinventat din toate punctele de vedere. Și-a deschis noi afaceri profitabile, a început să aibă in ce în ce mai des activitate în mediul online și și-a dedicat timpul familiei sale.Nici Bianca Drăgușanu nu se lasă mai prejos! Diva este femeie de afaceri, o mamă foarte grijulie și, de asemenea, și ea a trecut prin câteva căsnicii eșuate, însă din care a avut de învățat foarte multe lucruri prețioase.

Anamaria Prodan este de părere că Bianca Drăgușanu nu a depus niciun efort pentru a deveni vedetă și că, mai degrabă, de-a lungul timpului a încercat să își facă o reclamă agresivă pentru a ieși în evidență.

De asemenea, Anamaria Prodan a adus în discuție și prima apariție a Biancăi Drăgușanu pe micile ecrane, la „Din Dragoste”, spunând că acesta a fost primul moment în care și-a încercat norocul în televiziune.

„Cine o cunoștea din Petroșani, vreodată, pe Bianca Drăgușanu?! Nimeni! Ai văzut că ea a încercat, sărăcuța, de mică, de la „Din Dragoste”.

A tot încercat să fie vedetă.
N-a ajuns nici în ziua de azi! Pe bune! N-ai cum să fii vedetă așa! Poți să fii vedetă pe un alt segment pe care tu încerci să intri din ce în ce mai agresiv”, declarat Anamaria Prodan.

Sursa: wowbiz.ro

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments