Bia Khalifa a fost bătută de iubit. Declarațiile sfășietoare pe care vedeta le-a făcut în lacrimi la tv

Bia Khalifa a fost bătută de iubitul ei cu care are o relație de mai multă vreme. Aceasta a dezvăluit faptul că a ajuns la INML pentru că avea dureri foarte mari.

Bia Khalifa trece prin momente dificile de când iubitul ei a devenit agresiv. Fosta concurentă de la iUmor a povestit la tv despre faptul că în urmă cu o seară ea a ajuns la INML după ce a acuzat dureri de piciaore și spate, în urma unor lovituri pe care bărbatul cu care are o relație i le-ar fi dat.

Bia Khalifa, cu lacrimi în ochi la tv, după ce a fost bătută de iubitul ei
Bia Khalifa a ajuns de urgență la INML, după ce iubtul ei a lovit-o cu brutalitate. Aceasta a apărut la Antena Stars într-o ipostază tulburătoare, cu lacrimi în ochi și cu dureri. Vedeta nu a mers la poliție pentru a-l denunța deoarece ea simte că ea a fost vinovată.

„Ieri m-am dus (nr. la IML) pentru că mă simțeam rău și am asigurare medicală, să văd dacă e ceva grav. Mă doare spatele, piciorul stâng și am zis să fac cercetări. Situația este în felul următor. De două luni stau cu un tip pe care îl iubesc și e iubitul meu. El susține că mă iubește și până acum mi-a demonstrat asta, dar dintr-o dată, radical, s-a schimbat. Am o stare de șoc. Nu am explicație, efectiv încearcă să dea vina pe mine. Eu nu îi fac nimic și totul a fost ok”, a mărturisit Bia Khalifa, în cadrul emisiunii Star News, potrivit spynews.ro.

Bia Khalifa și-a deschis sufletul și a vorbit fără perdea depsre situația în care se află alături de bărbatul cu care ea împarte patul. Iată ce a mai declarat vedeta:

„S-a întâmplat ceva, probabil i-a spus cineva ceva, dar nu știu pentru că eu sunt o carte deschisă, sunt persoană publică, toată lumea știe totul despre mine. A fost gelos pe managerul meu, recunoscându-mi după că nu are nicio problemă cu el și pe încă un băiat, Andrei, cu care eu mai vorbeam, dar vorbeam din cauza faptului că mă șantajează să-i trimit bani, pentru că dacă nu îmi hărțuiește prietenii. El susține că eu am un comportament superior, în ciuda faptului că eu tac. Eu cred că eu sunt vinovată, asta e problema”, a adăugat fosta concurentă de la iUmor.
sursa: a1.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments