Gabriela Prisăcariu a făcut mișto de Mihaela Rădulescu, de față cu Dani Oțil: ”Bunica lui s-a mutat la Monaco”

Gabriela Prisăcariu a făcut mișto de Mihaela Rădulescu, de față cu Dani Oțil spunând că ”Bunica lui s-a mutat la Monaco”

Modelul a ironizat-o pe fosta prezentatoare de la Ferma. Frumoasa blondină a acceptat propunerea de a face un roast în cadrul emisiunii iUmor, unde invitat special va fi duminică, 17 aprilie 2022, moderatorul de la Antena 1.

Soția prezentatorului de la Neatza a pregătit un text răutăcios care o are în prim-plan pe detectiva de la Masked Singer România. Modelul vorbește clar și răspicat despre legătura amoroasă dintre sportiv și fosta prezentatoare de la Ferma.

„Primul invitat la nuntă, pe listă, a fost Ristei. Este adevărat. Nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani… Scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco. Soacră-mea, am vrut să zic.

Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, spune Gabriela Prisăcariu în emisiunea iUmor, potrivit fanatik.ro.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezonul 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare. În cea mai nouă ediţie iUmor, Dani Oțil va avea parte și de roast.

Dani Oțil, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a povestit, în februarie, o întâmplare care a avut loc în perioada în care forma un cuplu cu Mihaela Rădulescu.

„Îmi aduc aminte de o scenă mișto. Eram la un restaurant, la o masă, mâncam, beam. (…) Poate la un podcast la Măruță mă întreabă despre asta. Toată lumea știe restaurantul. Măruță și cu Andra, la o masă lângă, erau deja împreună de ceva timp. (…) S-a uitat așa de la distanță. Mie nu-mi plac apropierile tip găini, știi? Găinile nu se pot lua în brațe, au aripile invers. Și o parte din acest grup – îți dai seama că nu eu cu Cătălin – s-a îmbrățișat așa mai mult: hei, te pup. Dar nu se luau în brațe, mai mult așa din aripi. Mie nu-mi plac aceste apropieri, în general.

Mihaela a intrat la baie și noi toți așteptam la intrare. Am sesizat că se vorbește de noi, dar era normal. Mi s-a părut normal, nu ne-au mai văzut oamenii. Și știu că a ieșit Mihaela și a zis: Băi, ce răutăcioși, ăștia nu știau că sunt în baie și îi aud. Prima remarcă a fost: Băi, dar Mihaela e înaltă… cu piticul ăla… ce o fi văzut la el… Nu sunt pitic, sunt de dimensiuni normale. (…) Mi-a rămas asta în minte, bine, au fost mai multe răutăți, dar nu le discutăm decât la podcastul lui Măruță”, a spus Dani Oțil, potrivit dcnews.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments