Gigi Becali ,atacuri dure : „Orban, Iohannis, veți fi considerați drept criminali de neam, distrugători de țară”


Gigi Becali transmite un avertisment dur către Klaus Iohannis și Ludovic Orban, cele mai importante nume din fruntea Statului român, cărora le cere să acționeze de urgență pentru a salva țara.

O persoană extrem de implicată în criza provocată de coronavirus, prin donațiile pe care le face la spitalele din țară și străinătate, Gigi Becali a făcut un apel către președinte și premier.

Patronul FCSB a avut o răbufnire dură la adresa liderilor politici din România, despre care a spus că vor fi considerați principalii responsabili dacă în această perioadă economia statului va suferi, din cauza crizei COVID-19.

Economic, latifundiarul consideră că trebuiesc luate măsuri de urgență și e nevoie de o pompare de 50 de miliare de euro pentru salvarea acestui domeniu fundamental al societății.

“Dacă nu băgați bani în economie, 50 de miliarde, sunteți responsabili. Guvernanți, Orban, Iohannis, veți fi considerați drept criminali de neam, distrugători de țară! Trebuie luate măsuri pentru a se investi zeci de miliarde!”, a spus Becali la Antena 3.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments