Marcel Vela pune TUNURILE pe Poliția Locală: „Câștigă 8.000 de lei pe lună să păzească un parc”

Marcel Vela continuă atacurile directe la Poliția Locală. După ce în urmă cu câteva zile a declarat că agenții de la Locală încalcă ordonanțele și dau amenzi nejustificate, acum, Vela susține că aceștia câștigă prea mult în raport cu atribuțiile pe care le exercită efectiv.

„În mod esențial ar trebui făcută o analiză cu privire la competențe, dincolo de uniformă sau inscripționare, competențele sunt uneori destul de complicate sau complexe, fie unele se suprapun, fie unele sunt în contradicție. În altă ordine de idei, Poliția locală are un avantaj care nu este comparativ cu Poliția națională.

Polițiștii locali sunt în subordinea primăriilor, s-au mărit salariile la primării și în mod automat funcționarii de acolo au salarii foarte mari.

De exemplu, un polițist local care protejează ordinea publică într-un parc din Timișoara are 8-9.000 de lei, iar un polițist din MAI care își riscă viața să prindă un criminal are la jumătate din salariul polițistului local. Trebuie evaluat în mod corect și cinstit, cu toată lumea la masă”, a subliniat Marcel Vela la Digi 24

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments