Mesajul gasit intr-o sticla, pe o plaja din Mamaia, dupa 41 de ani: Ma numesc Gabriela Carmen in etate de 16 ani

Mai multe imagini postate chiar pe 1 decembrie 2020 au fost postate pe o retea de socializare. Un barbat a cerut ajutorul utilizatorilor pentru a gasi o persoana care a aruncar in urma cu 41 de ani un mesaj intr-o sticla in Marea Neagra.

Un barbat a facut o descoperire inedita pe o plaja din Mamaia. Acesta a gasit o sticla ce avea in interior mai multe obiecte, dar si o scrisoare. Se pare ca sticla a fost aruncata in Marea Neagra in urma cu 31 de ani, avand in vedere informatiile care se regasesc in interiorul recipientului.

“Am gasit aceasta sticla pe plaja la Mamaia. Sper sa-i gasim pe cei ce au scris asta in 20 iulie 1979. Multumesc”, este mesajul postat de barbat pe Facebook.

Sticla ar fi fost aruncata de o tanara care avea pe atunci 16 ani. Ea a venit in vacanta alaturi de familie si s-a gandit sa imortalizeze momentul printr-o capsula a timpului.

“20 iulie 1979, Mamaia. Draga cititorule. Ma numesc Gabriela Carmen in etate de 16 ani, nascuta in orasul Iasi, Bulevardul Dimitrie Cantemir et.2, ap.9, n.5, bl. b4, telefon 33669. Am venit aici pentru a petrece vacanta mare impreuna cu parintii mei si fratele meu mic Liviu in etate de 10 ani. Pe fratele meu il cheama Oprea Liviu Valentin. Impreuna cu noi a mai venit si unchiul meu Oprea Florian tot din Orasul Iasi”, se arata in prima parte a mesajului, potrivit BZI.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments