Mesajul viral postat de un „bombardier”. A stârnit hohote de râs, după ce s-a pozat lângă mașină: „În veață dacă nai BMW…”

„Bombardierii” constituie mereu un motiv de amuzament pentru toată lumea, mai ales prin prisma faptului că vor să scoată în evidență șmecheria, dar scot mereu în evidență ceea ce este mai rău și devin virali.

La fel s-a întâmplat și cu un astfel de bombardier care a vrut să scoată în evidență faptul că este bazat și că deține o mașină de lux, un BMW, mai precis.

Ei bine… dar bărbatul s-a lovit de principala problemă a bombardierilor ca el: lipsa educației. Pentru că are doar „școala vieții”, bombardierul cu pricina a uitat că trebuia să petreacă ceva timp și pe băncile școlii. Și cum Facebook-ul constituie mereu un loc perfect de a-ți etala bunurile, bombardierul s-a pozat cu mașina lui, după care a încărcat imaginea pe contul său de pe rețeaua de socializare.

Bombardier cu BMW, devenit viral după ce a postat o poză pe Facebook
Ceea ce a omis, însă…este descrierea complet greșită pe care a folosit-o și astfel a devenit viral. Postarea lui a fosst distribuită de zeci de internauți care s-au amuzat pe cinste atunci când au văzut-o și care au considerat că este drept să o vadă și alții.

„În veață dacă nai BMW sati cumperii” a fost descrierea folosită de bombardierul care, din motive de „fomică”, a cam uitat cratima. Dar de ce ne mai agităm…din moment ce singurul cuvânt scris corect din această propoziție este…„în”.

Tocmai de aceea, mesajul bombardierului a devenit viral în social media, iar internauții s-au amuzat copios atunci când l-au citit.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments