Panouri „vindecătoare” coronavirus în Cluj ”Să le transmiteți oamenilor să nu se teamă de Coronavirus! Chiar dacă se va îmbolnăvi cineva, să mă cheme în rugăciune iar eu îl voi vindeca!”


În municipiul Cluj-Napoca și în localitatea Florești, din apropiere, au apărut panouri pe care este afișată imaginea Sfântului Nichifor Leprosul care le transmite oamenilor să nu le fie frică de coronavirus.

“Să le transmiteți oamenilor să nu se teamă de Coronavirus! Chiar dacă se va îmbolnăvi cineva, să mă cheme în rugăciune iar eu îl voi vindeca! Avertizați pe toți creștinii să se roage la mine în mod repetat. Există și un leac”, scrie pe panou.

Pe grupul de Facebook Trăiesc în Florești-Cluj, mai mulți clujeni au postat poze cu aceste panouri, despre care spun că au apărut la intrare în localitatea Florești și în Piaița Mihai Viteazul din Cluj-Napoca.

”E bine ca s-a gasit rezolvarea! Te rogi la sfantul lepros și scapi de virus!”, a comentat unul dintre membri grupului.

”Mie nu-mi plac, nu văd ce să-mi placă”, a scris o locuitoare din Florești.

Panoul indică şi un site: sfantulnichifor.ro, unde pot fi găsite texte despre viața Sfântului Nichifor și despre locurile în care a trăit și prin care a trecut, rugăciuni, acatiste și imagini cu icoane.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments