Scene șocante în centrul Bucureștiului! Un polițist lovește cu piciorul un bărbat care ieșise să BEA in loc sa respecte regulile de restricție

Imagini greu de privit au fost surprinse în cursul serii de ieri, atunci când un agent de poliție a agresat un tânăr beat, care nu a respectat regulile de restricție. Senele violente au avut loc în centrul Bucureștiului.

De unde venea bărbatul
Polițistul, vizibil nervos, a trântit bărbatul prins la băut, iar ulterior l-a lovit cu picioarele. Acesta i-a vorbit restit, impunându-i să se ridice și să se ducă acasă. Potrivit autorităților, se pare că bărbatul nu a avut niciun act de identificare, mai puțin declarația pe propria răspundere, care arăta că acesta se întorcea de la muncă. În urma restricțiilor Ordonanței Militare 3, nicio persoană nu poate să umble pe stradă, atâta timp cât nu are un motiv bine întemeiat și de asemenea o declarație pe proprie răspundere.

Căzut la pământ, bărbatul a început să strige la polițist și să-l roage să nu-l mai lovească:

„Bărbat – Gata, şefu’, gata, şefu’! Gata, şefu’! Gata, gata, gata, gata!
Polițist – Ridică-te şi dă-i drumul în casă!
Bărbat – Da. Mă duc acasă, gata!
Polițist – Stau şi mă rog de el, mă! Nici buletinul nu-l are, nici date nu dă! Dar unde te crezi, tu?!
Bărbat – Păi am şi eu buletin! E acasă! M-aţi bătut degeaba! Eu, cu mâna asta, mă duc la spital!
Polițist – Du-te unde vrei! Dacă tot te duci la spital, te bat rău! Să nu te mai găsesc pe stradă la băut! Vă arăt eu Ordonanţă Militară!
Polițist – Ce cauţi pe stradă? Buletinul! Scoate buletinul!
Bărbat – V-am dat adeverinţa!
Polițist – Uite, golani, staţi la băut pe stradă!
Bărbat – Da, şefu’, da!
Polițist – Dacă ai ieşit de la muncă, te duci acasă!”

Potrivit observator.ro, incidentul s-a petrecut în jurul orelor 21.30, vizavi de Biblioteca Naţională. Tânărul a fost găsit de agenţi la băut, în faţa unui chioşc, alături de prietenii săi. Fiind luat la rost că nu respectă izolarea, acesta prezentat o adeverință care atesta că vine de la muncă, însă nu avea la el niciun act de identificare. Întreaga scenă a fost filmată.
Sursa: playtech.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments