Scrisoare emoționantă a unei fetițe de opt ani pentru Moș Crăciun: „Poți să-l faci pe COVID să-și facă bagajele și să plece pentru totdeauna?”

Pandemia de coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și toți oamenii își doresc să scape cât mai repede de ea. Însă, e destul de neobișnuit să vezi că un copil îi cere acest lucru lui Moș Crăciun printr-o scrisoare.

Scrisoare emoționantă a unei fetițe de opt ani pentru Moș Crăciun: „Poți să-l faci pe COVID să-și facă bagajele și să plece pentru totdeauna?”

O fetiță de opt ani știe exact ce își dorește de la Moș Crăciun: COVID să își facă bagajele și să plece cât mai departe.

Zoey Thompson, în vârstă de opt ani, i-a scris o scrisoare Moșului și i-a spus tot ce-și dorește anul acesta de Crăciun. Pe lângă jucării, un hoverboard și mâncare, fetița l-a rugat să facă pandemia de COVID să dispară.

„Te rog, pot să primesc păpuși, un hoverboard în orice culoare vrei, dacă ai timp să-l faci. Te rog, pot să primesc Cry Baby Doll și Dig Up Monsters și o mașină de cusut fiidcă aș vrea să îmi fac câteva rochițe. Și lego cu Harry Potter și păpuși LOL.
Încă un lucru te rog, Moșule. Poți să-l faci pe COVID să-și facă bagajele și să plece pentru totdeauna? Crăciun fericit, Moșule”, a scris fetița în scrisoarea ei, potrivit Metro.

Mama copilei a spus că de când a învățat să scrie, Zoey îi tot trimite lui Moș Crăciun scrisori. „E trist ce a scris legat de coronavirus, dar scrisoarea e chiar haioasă în rest”, a spus mama acesteia.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments