Un câine sare pe bara de protecţie a ambulanţei în care se află stăpânul său: nu vrea să-l părăsească niciun minut

Dragostea şi loialitatea pe care un câine le poate arăta unui om pot lua forme cu adevărat neaşteptate şi surprinzătoare.

Afecţiunea şi încrederea pe care aceşti îngeri cu patru picioare reuşesc să le ofere sunt de neegalat în această lume, motiv pentru care Anderson Fechner Bahi, un cetăţean uruguayan din Brazilia, a vrut să imortalizeze gestul surprinzând câteva imagini cu loialitatea unui mic câine faţă de stăpânul său.

Întorcându-se acasă, Anderson a observat o ambulanţă pe marginea unui drum venită să transporte de urgenţă un bărbat căzut; alături de el este câinele său loial, vizibil şocat de starea acestui om. Prin urmare, când bărbatul a fost urcat în ambulanţă, câinele nu a vrut să se îndepărteze de omul pe care îl iubeşte cel mai mult, suindu-se pe bara din spate a vehiculului şi aproape „cerşindu-le” paramedicilor să-l lase să intre…

După câţiva metri, şoferul ambulanţei decide să oprească şi să-l ia pe simpaticul patruped înăuntru pentru a-l reuni cu stăpânul său; o călătorie care s-a încheiat odată cu sosirea la spital, unde credinciosul prieten cu patru picioare aşteaptă cu răbdare şi îngrijorare revenirea stăpânului său de la camera de primiri urgenţe.

Din fericire, aşteptarea a fost foarte scurtă: după doar 45 de minute, bărbatul a putut părăsi spitalul în faţa căruia şi-a găsit îngerul cu patru picioare!

Pe scurt, totul s-a dovedit a fi bine pentru acest bărbat şi pentru tovarăşul său fidel cu patru picioare, care nu a vrut pentru nimic în lume să se îndepărteze de omul pe care îl iubeşte.

Asta e dragoste pură!

Sursa: Anderson Fechner Bahi / Facebook

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments