VIDEO – Cavou dărâmat cu excavatorul de preotul satului. „Părinte, lasă-l, părinteeee, că nu mai am bani să-l fac!“

Imagini greu de crezut s-au petrecut într-un cimitir dintr-o localitate olteană. Preotul satului dărâmă cu un excavator un mormânt construit ilegal în cimitir, în strigătele disperate ale proprietarei. Imaginile au fost postate pe o reţea de socializare de un alt participant la eveniment, însoţite de un comentariu în care explică faptul că preotul din satul Liiceni, comuna Drăghiceni, judeţul Olt, a folosit utilajul propriu pentru a distruge construcţia, evenimentul petrecându-se în „sâmbăta pomenilor“.

În imagini se vede cum un bărbat care, se deduce din comentariile participanţilor la conflict, ar fi chiar preotul satului (fapt confirmat pentru Adevărul de surse locale), vine cu un excavator şi reuşeşte, cu cupa utilajului, să desfacă un cavou construit la marginea cimitirului.

Motivul pare să fie faptul că s-a construit ilegal, pentru că proprietarii locului de veci ar fi ignorat normele legale care interzic construirea la suprafaţă. Aceştia, în schimb, motivează că „mai sunt o mie construite la fel“.


Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt au confirmat că o echipă operativă s-a deplasat, în urma apelului la 112, sâmbătă, 28 noiembrie 2020, la faţa locului, în cimitirul din localitatea Drăghiceni, sat Liiceni, constatând că este un conflict izbucnit spontan între părţi.

Nu există, în schimb, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, înregistrată nicio plângere a vreunei părţi, conflictul izbucnit în cimitirul administrat de parohie rezolvându-se pe cale amiabilă.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments