VIDEO – Liniuță între o Dacia 1310 și un BMW X6 M. Surpriză: cine câștigă

Cursele între mașini reprezintă o adevărată bucurie pentru pasionații de autoturisme. Adrenalină, suspans și rezultatele fenomenale sunt doar câteva dintre elementele care îi țin pe împătimiți cu sufletul la gură. Unele dintre cele mai prestigioase modele de autoturisme se întreg și oferă un spectacol incredibil privitorilor. Dar ce se întâmplă atunci când o Dacia 1310 întâlnește un BMW X6 M.

O întrecere inedită a avut loc între două tipuri de mașini total diferite din toate punctele de vedere. Un videoclip a făcut furori în mediul online prezentând o cursă dintre o Dacia 1310 și un BMW X6 M. Rezultatele au fost surprinzătoare.

Deși caracteristicile și dotările celor două mașini sunt total diferite, timpii obținuți au fost destul de apropriați. Dacia 1310 este un autoturism de familie fabricat de compania Dacia între anii 1979 și 2004 și a fost lansat ca succesor al modelului Dacia 1300. Împreună cu aceasta, a fost produsă în număr de 2.278.691 de unități, în două variante de caroserie, berlină și break.

La polul opus se află BMW X6 care este un crossover de lux de dimensiuni medii, realizat de producătorul auto german BMW. Prima generație a fost lansată spre vânzare în aprilie 2008. Cu un motor mult mai puternic și funcții avansate.
Însă chiar dacă diferențele între cele două mașini sunt evidente, atunci când vine vorba de „o liniuță” Dacia pare că nu se lasă, reușind să scoată un timp de 14,232, iar BMW-ul unul de 12,734, spre surprinderea tuturor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments