VIDEO: Scene emoționante pe străzile din Bucea: Un câine care s-a pierdut în timpul bombardamentelor își reîntâlnește stăpânul

Scene emoționante au fost surprinse pe străzile din Bucea. Un câine Husky care s-a pierdut în timpul bombardamentelor își reîntâlnește stăpânul, iar momentul a fost surprins într-un clip video care a devenit viral.

Videoclipul emoționant arată reîntâlnirea dintre patruped și stăpânul său, după ce acesta a fost salvat de mai mulți soldați ucraineni.


Bucea a fost în prima pagină a ziarelor în ultimele zile, după ce imagini șocante cu cadavre pe străzile orașului au scos la iveală cruzimea invaziei ruse.

Cu toate acestea, președintele Vladimir Putin și alți oficiali ruși au negat acuzațiile de crime de război, susținând că dovezile de pe teren sunt „false”.

Citește și Românii pot fi „Alături de Ucraina” în campania pentru refugiați organizată de Asociația Medici pentru România în parteneriat cu grupul de presă Gândul
Mărturii cutremurătoare ale supraviețuitorilor masacrului de la Bucea: „Cu ce am greșit?”
Opinia publică a aflat de câteva zile despre masacrul de la Bucea, o localitate aflată în apropierea capitalei Ucrainei, Kiev, iar imaginile cu civili uciși și abandonați în mijlocul străzilor au îngrozit o lume întreagă.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments