Altex România scoate la vânzare peste 5 milioane de măști de protecție, în plină pandemie de coronavirus

Altex România a anunțat că scoate la vânzare peste cinci milioane de măști de protecție, cu doar 2,99 de lei bucata, fără adaos comercial.

Oferta este deja disponibilă pe altex.ro și mediagalaxy.ro și va intra în toate magazinele Altex și Media Galaxy din țară, începând de săptămâna viitoare. Altex România a negociat cu furnizorilor săi acest preț, asumându-și adaos zero la vânzare, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor populației, și alăturându-se astfel, demersului inițiat de eMAG.

„Chiar de astăzi, clienții Altex și Media Galaxy au dispoziție pe site-urile altex.ro și mediagalaxy.ro, măști de unică folosință la 2,99 de lei bucata, fără adaos comercial. Săptămâna viitoare, va ajunge în țară un lot de importuri directe, iar de atunci produsele vor fi disponibile si în magazinele Altex și Media Galaxy din toată țara. Cantitatea contractată este de peste 5 milioane de măști. Vor fi disponibile continuu și nu vom avea niciun adaos comercial. Acesta este un moment în care primează siguranța oamenilor și nu costurile. Altex, ca firmă românească de tradiție, are datoria socială să se implice direct în asigurarea bunăstării românilor. Inițiativa eMAG este una lăudabilă, pe care o salutăm și la care ne alăturăm. De asemenea, vom face eforturi de optimizare a achizițiilor, astfel încât să putem veni cu prețuri și mai mici, în perioada imediat următoare.”, a declarat Dan Ostahie, fondator și CEO ALTEX România
Programul celor 125 de magazine din toată țara poate fi consultat pe altex.ro, la secțiunea, Magazine.

Măsurile de protecție luate în magazine

ALTEX România a aplicat o serie de măsuri care să prevină riscul de îmbolnăvire cu COVID-19, atât a angajaților cât și a clienților care vin zilnic în magazinele Altex din toată țara. Măsurile se aplică și în cazul salariaților din depozite și din centrul logistic aflat în comuna Dragomirești- Vale (județul Ilfov).

Astfel, toate cele 125 de magazine Altex și Media Galaxy din Capitală și din țară sunt dezinfectate și igienizate integral, o dată la 48 de ore.

Starea de sănătate a personalului este monitorizată zilnic. Angajații controlează temperatura fiecărui client care intră în magazin.

Atât clienții cât și personalul au la dispoziție produse pentru dezinfectarea mâinilor și hainelor.
De asemenea, toți vânzătorii și consultanții de vânzări din magazinele Altex și Media Galaxy sunt echipați cu măști de protecție și mănuși de unică folosință.
Sursa: Antena3.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments