Amendat cu 900 de lei după ce a postat pe Facebook poze cu mașini ale Poliției Locale parcate neregulamentar

Timișoreanul care a fost invitat la sediul Poliției Locale, miercuri, pentru a da explicații după ce a distribuit pe Facebook o imagine cu două mașini ale instituției parcate pe trotuar, astfel încât pietonii nu mai puteau trece, a fost amendat cu 900 de lei.

Revoluționarul Corneliu N. Vaida s-a prezentat, astăzi, la sediul Poliției Locale Timișoara, unde a aflat că s-a ales cu o amendă de 900 de lei, după ce a scris pe Facebook, în urmă cu câteva zile, că polițiștii locali sunt „o adunătură de nesimțiți și godaci”, scrie în procesul verbal pe care polițiștii locali l-au întocmit miercuri.

Revoluționarul Corneliu N. Vaida nu vrea să plătească niciun leu și spune că va da în judecată Poliția Locală Timișoara, notează Mediafax.
„Întâlnirea a fost foarte protocolară. A fost un agent și juristul instituției, care mi-au explicat cât de jigniți s-au simțit ei de afirmațiile mele, dar nu au pomenit nimic de faptul că ei au încălcat legea și au parcat pe trotuar și au împiedicat accesul inclusiv al mamelor cu copii în cărucior să circule pe trotuar, aia nu i-a deranjat. I-a deranjat că i-am făcut nesimțiți și godaci. Le-am spus, uitați-vă în DEX ce înseamnă nesimțit și godac. (…) La sfârșit mi-au spus că de ce nu vreau să colaborez cu ei și în loc să postez pe Facebook probleme de genul acesta să le sesizez lor și să colaborăm pe viitor. Nu le-am răspuns nimic, ar trebui să fiu tâmpit să mă las amendat și apoi să colaborez cu ei. Ei au adoptat o poziție de forță, crezând că mă intimidează, lucru care nu se va întâmpla, pentru că eu voi contesta în instanță amenda”, a declarat, pentru Mediafax, Corneliu N. Vaida.

Corneliu N. Vaida a fost chemat să dea explicații la sediul Poliției Locale Timișoara după ce, în urmă cu câteva zile, a distribuit pe rețeaua de socializare o imagine în care apar două mașini ale instituției. Acestea erau parcate în fața sediului Poliției Locale Timișoara, pe trotuar.

Între mașini apare și un cărucior de copii, cel care a realizat fotografia dorind să demonstreze că nu se poate trece printre ele.
“Milițiene Cojan (n.r. șeful Poliției Locale Timișoara), tu și adunătura ta de nesimțiți, ce-ar fi să vă auto-amendați?”, a scris Corneliu N. Vaida în dreptul fotografiei distribuite pe Facebook în data de 13 aprilie.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments