Anunț tulburător al unui “călător în timp” care susține că vine din anul 2906. Ce s-ar întâmpla în februarie 2023


”Călătorul în timp” de pe TikTok, cunoscut pentru previziunile pe care le-ar face despre evenimente majore care ar putea să se petreacă pe Terra în viitorul apropiat, a revenit cu un nou clip.

”Timevoyaging” susține că opt persoane vor fi selectate la întâmplare pentru a merge în anul 2906, anul din care susține că s-a întors în 2021, astfel încât să poată fi martori la daunele pe care oamenii le-au cauzat Pământului. Iar asta în februarie 2023.

În clipul video care a adunat până acum peste 4.000 de aprecieri, “călătorul în timp” a scris: „OPRIȚI SCROLLUL. Da, sunt un călător în timp real. Voi duce în curând 8 persoane în viitor. În mai puțin de 6 luni, 8 oameni pe care îi aleg la întâmplare vor merge în anul 2906. Vor ajunge să vadă haosul și ravagiul pe care omenirea le-a provocat și vor preveni lucrurile acestea când se vor întoarce.”

„Acest lucru nu va dovedi doar că sunt un călător în timp, dar îți va oferi șansa de a vedea viitorul.”, a mai scris acesta, potrivit Gândul.

Internauții care îi urmăresc postările nu știu ce să mai creadă. Unii se întreabă dacă chiar este adevărat ce spune, iar alții vor dovezi mai concrete în legătura cu persoana lui.

Un utilizator a scris: „Poți, te rog, să mă iei, am vrut mereu să merg?!”

„Mi-ar plăcea. Cred că ar fi interesant și informativ, dar aș vrea să revin la această dată.”, a mai scris cineva.

„Dacă ești adevărat, atunci ce se va întâmpla pe 31 octombrie 2022”, a fost comentariul altui internaut.

Sursa: antena3.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments