Asistentă din Sibiu, alungată de vecinii de bloc ca „răsplată“ că are grijă de bolnavii infectaţi cu noul coronavirus. „Sunt dezamăgită de societatea în care trăiesc“

Situație revoltătoare în Sibiu! O asistentă medicală la secția de Terapie Intensivă a unui spital este privită de vecini ca pe un om de cea mai joasă speță, deși se sacrifică ajutând bolnavii de Covid-19. Femeia e jignită și alungată de ceilalți locatari ai blocului în care locuiește.

O tânără din Sibiu a povestit pe Facebook că mama ei, asistentă medicală la Terapie Intensivă, este jignită și alungată de vecini. Tânăra a publicat și filmarea dialogului pe care locatarii imobilului îl au cu tatăl ei.

„Ce mă, are ciumă?”, încearcă bărbatul să îi ia apărarea soției.

În urma scandalului cu vecinii, femeia a hotărât să se mute cu chirie, în altă parte, conform Antena3.

De cealală parte, șeful ISU din Sibiu s-a asigurat că asistenta medicală primește un buchet de flori în semn de respect pentru eforturile ei.

Mesajul tulburător al fiicei asistentei medicale
„După ore întregi de muncă, în care mama mea se sacrifică pentru oamenii infectați cu acest virus, trup și suflet pentru meseria aleasă, fără vreun gând de abandon sau de regret pentru ceea ce face, ăsta e respectul pe care îl primește zilnic din partea vecinilor.

Cel mai trist, chiar a apropiațiilor, pentru faptul că vine acasă de la muncă și pentru că împart aceeași scara de bloc, privind-o ca pe un om de cea mai joasă speță”, așa și-a început tânăra din Sibiu mesajul sfâșietor.

Ea însă, știe clar că mama ei este un erou care face tot ce îi stă în putință să salveze viețile pacienților bolnavi de Covid-19. Tânăra a mai subliniat în postarea sa că femeia este jignită, alungată și discriminată, în loc să primească laude pentru curajul de care dă dovadă în această perioadă grea.

„Multe cadre medicale au abandonat misiunea asta”, se arată în postare.

„Sunt dezamagită de societatea în care trăiesc și de ceea ce primește un om care se sacrifică ajutând”, a mai scris Cătălina Ioana Baila pe Facebook.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments