Caz înfiorător în Hunedoara. Un tânăr a murit în timp ce fugea de Poliţie pentru că nu avea declaraţie!

Un tânăr a murit în timp ce fugea de un echipaj al Poliţiei, care intenţiona să îl oprească pentru a-i solicita declaraţia pe proprie răspundere.

Un caz înfiorător s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 1 dimineaţa, pe o stradă din municipiul Hunedoara. Potrivit informaţiilor adevarul.ro, doi tineri care se aflau pe o stradă din zona centrală a municipiului Hunedoara au luat-o la fugă, la vederea unui echipaj de Poliţie sosit în zonă. Tinerii, care se temeau că vor fi amendaţi pentru că nu aveau declaraţiile pe proprie răspundere, au alergat printre blocuri, însă unuia dintre ei, în vârstă de 21 de ani, i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit la pământ, chiar în apropierea blocului în care locuia.

A făcut infarct şi a murit, la scurt timp. Potrivit poliţiştilor, celălalt tânăr, în vârstă de 15 ani, a declarat că prietenul său era consumator frecvent de băuturi energizante carbogazoase, iar în orele dinainte de tragedie consumase trei doze de băuturi. În urma necropsiei, concluziile medicilor Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara au fost că tânărul a avut o moarte neviolentă, care s-a produs prin edem pulmonar acut, consecutiv unui infarct miocardic acut.

Sursa: adevarul.ro

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments