Caz ireal în Târgu Mureș! De ce a primit un bărbat amendă de 2.000 lei, cu toate că a prezentat polițiștilor declarația

Epidemia de coronavirus din România a dus la prelungirea stării de urgență cu încă 30 de zile, după cum a anunțat președintele Klaus Iohannis. Deși în Ordonanțele Militare este specificat clar faptul că putem părăsi locuințele numai cu motive întemeiate, un bărbat din Târgu Mureș a ieșit cu bicicleta la plimbare pentru a-și vizita un prieten și s-a ales cu o „felicitare” de 2.000 de lei.

Un bărbat din Târgu Mureș a primit o amendă de 2.000 de lei, după ce a ieșit din casă, în plină pandemie. Cu toate acestea, bărbatul avea asupra lui buletinul, dar și declarația pe proprie răspundere. Un lucru i-a pus, însă, probleme. În momentul în care polițiștii i-au cerut să se legitimeze, bărbatul a constatat că a pierdut declarația. Desigur, polițiștii nu l-au crezut și l-au amendat cu suma de 2.000 de lei.

Întreaga poveste a spus-o pe grupul de Facebook „Ești din Târgu Mureș dacă…” și chiar i-a întrebat pe internauți ce poate să facă în acest caz, având în vedere situația în care a fost implicat.

„Buna , astazi in jurul 17 eram cu bicicleta pana in centru si inapoi , la un prieten , si cum era de asteptat am fost oprit de politie , intr-adevar nu am avut la mine actul de identitate , dar pe drum , imi cazuse declaratia din buzunar , si nu aveam ce sa prezint politistilor , ei normal la randul lor nu m-au crezut crezand ca e vrajeala , apoi dupa ce mi-au dat procesul verbal nici nu m-au lasat sa scriu ceva la obiectiuni si am gasit pe jos declaratia , la nici 200 de metri , dar mergand spre ei cu declaratia in mana acestia au pornit si nu mi-au dat ocazia sa le arat ca am actul pe care-l cere legea. Spuneti-mi va rog ce e de facut in acest caz? Nu as zice nimic daca amenda ar fi rezonabila , dar este 2.000 de lei. Atasez si poze”
a fost mesajul postat de bărbatul din Târgu Mureș.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments