Ce ”cadou” a primit un tânăr care tocmai împlinise 24 de ani!

O fotografie în care apare o maşină pe care este scris mesajul „M-ai lăsat gravidă, boule” a devenit virală pe reţelele de socializare. Poza a fost făcută în cartierul Avantgarden Bartolomeu din Braşov, iar oamenii care au văzut vehiculul mâzgălit au făcut tot felul de scenarii.
Câţiva tineri din Braşov au făcut o glumă care a devenit în scurt timp virală pe internet.
Aceştia i-au scris unui prieten cu un spray pe mașină, mai multe mesaje.

„Aveam de la Crăciun rămas un spray pentru brad… şi ne-am gândit să îi facem o farsă”, a spus unul dintre făptaşi. Au scris „I’m gay”, „M-ai lăsat gravidă, boule” și „La mulți ani!” Gluma a fost făcută chiar de ziua tânărului.

Imaginile cu mașina au apărut pe internet, iar polițiștii din Brașov s-au autosesizat.

Iniţial, braşovenii care locuiesc în zonă s-au gândit că ar putea fi vorba despre o răzbunare. Dar pe maşină erau scrise şi mesajele „I am gay” şi „La mulţi ani”, iar acest lucru i-a dus cu gândul la o farsă.

Explicaţia vine chiar de la George, proprietarul maşinii. Sâmbătă, 26 martie, bărbatul a împlinit 24 de ani, iar ziua de naştere şi-a sărbătorit-o la o cabană din satul Peştera. Când s-a întors acasă şi-a lăsat maşina în parcarea din faţa blocului, iar prietenii lui şi-au pus în aplicare planul.

„Aveam de la Crăciun rămas un spray din ăla pentru brad şi ne-am gândit să îi facem o farsă, să o ţină minte. Am scris mesajele că astea ni se păreau cele mai comice, la ora aia Se ia repede vopseaua de pe maşină, se ia şi cu degetul. Era bine să fie permanentă”, au spus prietenii sărbătoritului.

George şi-a văzut maşina vopsită cu mesaje chiar sâmbătă, în jurul orei 2.00 dimineaţa. Iniţial şi el s-a gândit că şi-ar fi lăsat iubita însărcinată, iar acesta era modul în care ea l-ar fi anunţat. Dar câteva ore mai târziu a aflat de la amicii lui că totul a fost o farsă.
„O glumă foarte bună din partea prietenilor mei, eu îi apreciez pentru asta. Sâmbătă seara, la 2.00, m-am trezit din somn şi atunci am văzut mesajul. Aceeaşi întrebare a fost şi în capul meu, zic mă s-o fi întâmplat ceva?

Am concubina de doi ani, mă gândeam că aşa a vrut să-mi transmită, dar nu a fost cazul. Iniţial m-am bucurat, dar nu, n-a fost cazul. Expres am şi lăsat-o, de sâmbătă am avut tot timpul să o spăl, dar zic să o las aşa să mai râdem puţin, dar văd că a luat o amploare mult prea mare”, a spus George, proprietarul maşinii.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments