Ce pensie are Maria Ciobanu, după o viață pe scenă! Suma RUȘINOASĂ pe care o ia de la STATUL român

Maria Ciobanu, una din cele mai iubite cântărețe de muzică populară de la noi, are, după o carieră strălucitoare, o pensie extrem de mică.

Din fericire, îndrăgita artistă are ceva venituri suplimentare, datorită cărora se întreține lună de lună. Vreme de câțiva ani, Maria Ciobanu este stabilită în Statele Unite, alături de fiica ei, Camelia.

Din partea statului român primește o pensie de-a dreptul rușinoasă, care nu poate fi mai mare de 1.200 de lei, conform spynews.ro.

Cel mai probabil este vorba de o situație similară cu Maria Dragomiroiu care, în urmă cu ceva vreme, își striga amarul.

„Am ieşit la pensie de o lună şi după 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?!”, spunea Maria Dragomiroiu.
Peste Ocean, însă, acolo unde a obținut și cetățenie, Maria Ciobanu se întreține din veniturile suplimentare, care îi aduc un total de 1.000 de dolari pe lună.

Cu toate acestea, artista se gândește să se întoarcă în țara natală.

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, mărturisea Maria Ciobanu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments