Confruntarea amazoanelor! Denisa Despa și Renata Gheorghe se vor lupta în cușca de MMA

Două dintre cele mai sexy tinere din showbizul românesc și-au declarat „război”. Denisa Despa și Renata Gheorghe, „fosta” lui Leo de la Strehaia vor lupta în cușca de MMA, asemenea unor amazoance.

Confruntarea bombelor din showbiz! Sexy-dansatoarea, care l-a înnebunit pe Florin Călinescu cu prestația ei de pe scena „Românii au talent”, și „fosta” lui Leo de la Strehaia, Renata Gheorghe și-au propus să facă senzație în lumea, care până acum era rezervată doar reprezentanților sexului tare.

Cele două bunăciuni din showbiz își fac debutul în lumea sporturilor de contact. Denisa Despa și Renata Gheorghe se vor lupta, pe bune, în cușca de MMA. Cele două sexoase s-au alăturat proiectului RXF și vor participa la super-evenimentul anului, gala „RXF STAR EDITION”.

Astfel, Denisa și Renata se vor alătura unor nume grele din showbiz care vor lupta, în cușcă, precum Giani Kiriță, Andi Constantin, Iancu Sterp, Kamara, dar și renumiți tiktokeri.

Cel mai așteptat eveniment al anului în lumea sporturilor de contact și nu numai, „RXF STAR EDITION”, eveniment susținut de Las Vegas România, va fi transmis, pe 10 mai 2022, în exclusivitate, pe platforma RXF.RO.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments