De ce Vulpita apare inca la TV, in ciuda amenzii uriase primite de Antena 1 de la CNA

Adevarul este in sfarsit dezvaluit! Toata lumea vrea sa stie de ce Vulpita apare inca la TV, desi Antena 1 a primit o amenda uriasa de la CNA, deoarece transmite aceasta emisiune.

Veronica Vulpita si sotul ei Viorel au aparut in emisiunea Mirelei Vaida si au devenit adevarate vedete nationale. Ambii sunt apreciati, dar si mai mult criticati. Cu toate acestea, cand cei doi soti sunt in direct, numarul de telespectatori care se uita la Acces Direct este inca record.

Desi postul de televiziune Antena 1 a fost amendat cu 100.000 de lei de CNA, conducerea a decis sa apara in continuare in emisiune, deoarece publicul este foarte mare, deci pierderea este minima. Acces Direct s-a clasat pe locul doi in audienta, fiind depasit doar de ”Românii au Talent”.

Membrii CNA au condamnat conducerea responsabila de postul de televiziune, dar acest lucru nu i-a afectat prea mult. Membrul CNA, Dorina Rusu, a spus ca este un „spectacol al degradarii umane”. Cu toate acestea, romanii il urmaresc in continuare pe sotii Stegaru.

Mirela Vaida si-a exprimat si ea parerea, desi este criticata si de retelele de socializare, deoarece promoveaza acest concept fara valoare: ”Nu am prezentat si nu prezentam acest subiect ca pe un exemplu de urmat, sub nicio forma. Ci ca pe o realitate des intalnita, produs al societatii romanesti sau, mai degraba, “victima” a ei. Eu prezint acest caz si evolutia lui zilnica, pentru ca telespectatorii tin in viata, in numar atat de mare, aceasta poveste. Altfel, emisiunea Acces Direct s-a ocupat si se va ocupa mereu de cei mai defavorizati de soarta, de tarele societatii, incercand sa indrepte si sa ajute, acolo unde ii sta in putere”, a spus moderatoarea emisiunii Acces Direct.
Sursa: fabricatinromania.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments