Dezinfectanți și măști medicale confiscate de polițiști! Patronii din București le vând la suprapreț

Polițiștii au găsit o captură frumoasă de echipamente medicale și produse sanitare în timpul a trei percheziții domiciliare.

Având în vedere pandemia provocată de coronavirus la nivel mondial, produsele de dezinfectare și echipamentele de protecție sunt la mare căutare, iar patronii români au găsit din asta o metodă bună de a face bani prin vânzarea la suprapreț.

Trei percheziții domiciliare au fost efectuate în București, într-un dosar privind săvărșirea evaziunii fiscale în comerțul pe domeniul medical. Aceste percheziții au fost făcute de către polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

“Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul comerţului cu produse sanitare şi echipamente medicale de protecţie”, informează un comunicat al DGPMB.

Aproximativ 9.000 de măști medicale, 10.000 de perechi de mănuși și 600 de litri de dezinfectant au fost confiscate de către polițiști. În percheziții, aceștia au mai găsit și 240 de perechi de ochelari pentru protecție.

Acțiunea este sprijinită de Brigada Specială de Invervenție a Jandarmeriei.

Produsele sanitare și echipamentele medicale au fost luate de oamenii legii.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments