Liviu Dragnea, îngrijorat de pandemia de COVID-19! Ce mesaj le-a transmis fostul lider PSD românilor, din închisoare

Deși aflat în spatele gratiilor, Liviu Dragnea este extrem de îngrijorat de lucrurile care se petrec acum în România, în contextul pandemiei de coronavirus. Fostul lider PSD le-a transmis tuturor românilor un mesaj emoționant, din pușcărie.

Liviu Dragnea a fost încarcerat pe 27 mai 2019, imediat după alegerile europarlamentare și se află la Penitenciarul Rahova. Acesta a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Aflat în spatele gratiilor, fostul lider PSD le-a transmis tuturor românilor, prin intermediul social-democratului Codrin Ștefănescu, cu care Liviu Dragnea vorbește des. Acesta s-a arătat a fi extrem de îngrijorat de soarta românilor și i-a îndemnat să nu-și piardă credința.

„Azi am vorbit cu Liviu Dragnea. Mă sună cam o dată pe săptămână. Era îngrijorat de tot ceea ce se întâmplă. Vede și el gafele, stupizeniile și măsurile haotice luate de cei aflați la putere. M-a rugat să transmit un mesaj membrilor, simpatizanților și celor care ne-au votat și susținut.

De fapt, un mesaj adresat tuturor: ‘Nu vă pierdeți speranța! Dumnezeu iubește poporul nostru și nu ne va părăsi niciodată la greu! Vor veni și vremuri senine, fără ură și fără dihonie! Cristos a înviat!”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.
Sursa: stirilernl.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments