Logan înfipt în peretele de la etajul 1 al unei case din Teiuş, proprietarul îl ţine ca ornament

Un autoturism Dacia Logan, înfipt în peretele de la etajul 1 al unei case din Teiuş, stă suspendat cu jumătatea din spate a maşinii ieşită în afara casei.Trecătorii se minunează cum s-a putut întâmpla aşa ceva şi probabil imaginea va deveni virală, însă proprietarul casei are un mic secret.

Dragoste trăită pe ascunsDacia Logan înfiptă în peretele de la etajul 1 al unei case din TeiuşJumătatea din spate a unui autoturism Dacia Logan tronează ieşită pe jumătate în afara peretelui unei case din Teiuş, la o înălţime apreciabilă.Trecătorii se întreabă cum s-a putut produce un asemenea accident, însă adevărul este cu totul altul.

Proprietarul casei a hotărât că autoturismul Dacia Logan este un obiect excelent de decor, aşa că a chemat o macara şi a zidit singur maşina în peretele casei.

Proprietarul casei a sudat şi a zidit şi a potrivit Loganul în perete aşa cum i-a plăcut mai mult, iar efectul este unul care te lasă cu gura cascată.Lucrarea artistică poate fi admirată în localitatea Teiuş, exact la intrare, în sensul dinspre Alba.

Sursa: Observator

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments