Mircea Dinescu a RĂBUFNIT din cauza interdicțiilor impuse de autorități: „Când eram în arest la domiciliu pe vremea lui Ceaușescu ieșeam fără declarație „

Poetul Mircea Dinescu a izbucnit din cauza interdicțiilor impuse de autorități în contextul stării de urgență decretată pentru stoparea crizei generate de coronavirus. Acesta spune că pe vremea lui Ceaușescu ieșea din arest la domiciliu fără declarație și face haz de necaz cerându-le românilor să planteze sparanghel în curțile bisericilor.

”Nu completam nicio declarație și puteam să ies de mai multe ori pe zi. Acum, când avem 30 de ani de capitalism, parodie de capitalism, zic eu, e mai rău. Tot ce e mai frumos în țara asta a fost închis. Parcurile, bibliotecile, barurile etc. În schimb, ce sunt deschise? Spitalele și aeroporturile pentru cules sparanghel.

Eu vă dau o idee! Trebuie plantat repede în curțile tuturor bisericilor din România sparanghel, iar de Înviere putem veni să-l culegem. Că avem dreptul. Se poate culege spranghel. S-a dat dreptul de a culege sparanghel în Germania, putem să culegem și în România. Și așa, sparanghelul seamănă cu o lumânărică, așa”, a spus Mircea Dinescu la Realitatea PLUS.

Sursa: stiripesurse.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments