O luptătoare MMA l-a altoit pe un tip care se masturba în timp ce ea poza în costum de baie

O luptătoare MMA din Brazilia a ținut să-l educe într-un mod extrem de contondent pe un bărbat surprins în ipostaze indecente în timp ce ea poza pe o plajă din Rio de Janeiro pentru promovarea unei linii de costume de baie.

Poliţiştii au reţinut un bărbat în vârstă de 26 de ani care a întrerupt şedinţa foto a luptătoarei Joyce Vieira, după ce a început să se masturbeze chiar în văzul tuturor.

Joyce Vieira, este o tânără în vârstă de 27 de ani, cunoscută în ring drept ”Prinţesa Fiona”

”Când m-am uitat la el era cu pantalonii în vine, în picioare, pe un drum pe care oameni, inclusiv copii, trec tot timpul“, a declarat Vieira, citată de presa locală.

Tânăra a povestit că bărbatul îşi descoperise penisul, ”vizibil erect“, în timp ce ”gemea şi făcea gesturi nepotrivite“, refuzând să se oprească în momentul în care l-a admonestat.

”De obicei, oamenii care sunt prinşi facând acest lucru întotdeauna neagă. Dar el, nu, a continuat, intrând într-o stare de extaz“, a spus Vieira,

Exasperată, luptătoarea, l-a lovit cu piciorul, atât de tare, că acum are vânătăi pe tibie, dar a avut surpriza să primească o ripostă: ”Lovitura lui m-a enervat şi mai tare. Îmi venea să-l omor“, a spus ea.

În momentul în care a fost săltat de Poliţie, bărbatul s-a apărat susţinând că urina pe plajă în momentul în care a fost atacat de luptătoarea MMA.

”Mă simt neputincioasă. Mai locuim şi în acelaşi oraş. Cine ştie, poate ne nimerim în acelaşi loc…Am primit o mulţime de mesaje de la femei care au spus că în situaţii similare nici măcar nu au depus plângere, deoarece ştiu că suspecţii sunt eliberaţi. Cred că pedeapsa pentru aceste cazuri ar trebui să fie mai severă“, a declarat Vieira.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments