O recunoști? Este una dintre cele mai iubite actrițe din România și arată în continuare fabulos, chiar și la 50 de ani

La aproape 50 de ani, pe care îi împlinește în luna noiembrie, Daniela Nane a rămas în continuare una dintre cele mai frumoase femei din showbizul autohton. Ajutată, ce-i drept, și de moștenirea genetică, actrița are însă grijă de trupul ei. Iată ce secrete de frumusețe are!

Pe 29 noiembrie, Daniela Nane împlinește 50 de ani, iar lookul ei impecabil dovedește că vârsta e, într-adevăr, doar un număr. Superba actriță arată parcă tot mai bine pe an ce trece, iar fotografiile pe care le postează în social media dovedesc cu prisosință asta. Prezentă recent la un eveniment cu ștaif, actrița a postat o imagine în care arată impecabil.

Cu un trup tras ca prin inel și un chip luminos și destins, Daniela Nane pare cu 20 de ani mai tânără.

Când ești una dintre cele mai apreciate actrițe și ai un titlu de Miss România, presiunea de a arăta bine este extrem de mare. La aproape 50 de ani, Daniela Nane, căsătorită din 2016 cu Daniel Cioroianu, reușește să se mențină suplă, așa cum indică fotografia postată zilele acestea pe Facebook, unde apare într-o rochie verde mulată pe corp, care nu ar putea ascunde niciun defect. Cum reușește să arate atât de bine? Având un regim de viață extrem de echilibrat.

„Nu pierd nopțile, muncesc cu drag și sunt tot timpul calmă și veselă. Mănânc ce-mi place, dar nu oricât și nu oricând.

Beau rar cafea și alcool, nu mănânc carne, în schimb îmi plac dulciurile. Dacă pun 2-3 kg, iau masuri, țin o dietă ușoară, săracă în carbohidrați și fac tratamente corporale’, mărturisea Daniela Nane pentru revista Kudika.

În 1991, Daniela Nane a fost încoronată Miss România, fiind, de altfel, și prima participantă din partea României la concursul Miss Universe… Iar asta cumva obligă, chiar dacă au trecut două decenii de atunci. Actrița, care curând va împlini 50 de ani, arată și acum impecabil, dar recunoaște că are un regim de viață echilibrat și că nu face excese. Iar la asta contribuie, evident, și faptul că are o viață de familie și o profesie care îi aduc satisfacții.

„Am un meniu bazat pe vegetale şi lactate, ocolesc zahărul şi carnea, nu pierd nopţile, n-am fumat niciodată, la cafea am renunţat, iar alcool beau foarte rar – un pahar cu şampanie e suficient. De asemenea, e deja obişnuinţă să mă demachiez în fiecare seară, îmi îngrijesc pielea cu produse de calitate, testate antialergic, fac o profesie care îmi place, toţi membrii familiei sunt sănătoşi, iubesc şi am încredere în Dumnezeu, astfel încât am motive să fiu senină, să mă simt bine şi să zâmbesc, mulţumesc Cerului!”, declara Daniela Nane la un moment dat pentru revista „Taifasuri’.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments