Poliţişti atacaţi cu sapa de tineri care chefuiau cu muzica dată la maxim

Doi bărbaţi din oraşul Pogoanele au fost reţinuţi pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce au atacat poliţiştii trimişi să aplaneze un conflict în familia acestora.

Evenimentul a avut loc duminică după-amiază când un echipaj de poliţie aflat în serviciu a primit un apel prin S.N.U.A.U. „112” prin care se sesiza că mai multe persoane deranjează liniştea şi ordinea publică ascultând muzică la volum foarte mare.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au stabilit că cele sesizate se confirmă, turbulenţii fiind în principal membrii aceleiaşi familii.

La vederea echipajului de poliţie, doi dintre aceştia, în vârstă de 17, respectiv 25 de ani, au devenit violenţi verbal şi fizic, ameninţând cu acte de violenţă poliţiştii.

În timpul discuţiilor purtate de poliţişti pentru aplanarea situaţiei şi pentru determinarea de a înceta acţiunile de ameninţare şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, tânărul de 25 de ani ar fi ameninţat poliţiştii cu o sapă, aruncând obiectul pe direcţia acestora, fără a le produce vătămări.

În sprijinul poliţiştilor au fost trimişi luptătorii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi mai multe echipaje aflate în serviciu pe raza secţiilor de poliţie rurală arondate. Toate persoanele implicate au fost identificate, imobilizate şi conduse la sediul Poliţiei.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind continuate sub coordonarea parchetului.

Sursa: adevarul.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments