Propaganda PSD are un nou aliat ,Traian Ungureanu :„Romanii, prostii Europei”

Traian Ungureanu, fost europarlamentar PDL, ii ataca si el violent pe romanii care au ales ca in aceasta perioada sa plece la munca in Germania. To nul atacurilor a fost dat de propagandisti si activisti ai PSD, in frunte cu Lia Olguta Vasilescu, care i-a catalogat pe acesti romani drept „sclavi”.

„Favorurile germane merg mai departe, cautind limita nesimtirii. In timp ce A. Merkel ii anunta pe italieni si pe spanioli ca, daca vor bani, trebuie sa isi piarda tara si suveranitatea, la Cluj, 2000 de disperati se invalmasau in fata aeroportului. Toti se buluceau spre avioanele ce urmau sa ii duca la munci agricole in Germania. Piesa e completa. Germania, tara care a luat 1 milion de migranti si ii tine pe ajutoare sociale sau nu ii deranjeaza din lectura lui Hegel, cheama la munca turma de romani. Prostii Europei au onoarea sa puna bucatele pe masa tartorului. Vechea admiratie germana pentru Estici si vocatia lor de animal de povara nu s-a pierdut”, scrie Ungureanu intr-un articol publicat in Adevarul.

El continua apoi cu atacuri foarte dure la adresa Germaniei.

„Dar asta nu e tot. Favorurile germane merg mai departe, dincolo de limita nesimtirii. In dimineata generosului anunt al Cancelarului Merkel, saptaminalul Die Welt isi otelea sefa, cerindu-i imunitate la virusii compasiunii. Titlul nemuritorului articol: Frau Merkel, bleiben Sie standhaft! (Dna Merkel, tineti-va tare!) Sau, intr-o traducere usor influentata de un fost exilat in Germania: Angela, fii barbata! Ceva mai jos, in acelasi articol, argumentul decisiv: ‘In Italia, Mafia abia asteapta o noua ploaie de bani de la Bruxelles’. Delicatete tipic germana. Raspunsul cuvenit e boicotul produselor germane, incepind cu rinocerii copiati din Ionescu. Si o veche ghicitoare romaneasca: Uniune intr-un picior, ghici al citelea Reich e? Italienii si toti practicantii diversitatii pacatoase a vietii au dreptul sa conchida: coruptia ucide! iar virtutea o roaga sa aiba spor!”, a mai scris Ungureanu.

Finalul este apoteotic, TRU afirma ca liderii germani sunt „obsedati de bani, redusi la bani si orbiti de bani”.

„Astazi, Germania se ascunde in spatele UE si refuza ipocrit sa isi recunoasca hegemonia. Ratind desprinderea de vointa auto-centrata, Germania a trecut, iar, pe linga sensul fundamental al culturii. Acela de a inhiba pornirile empirice si razboiul lor cu natura vitala. Sudul si Estul dezordonate, ingaduitoare cu timpul si prea lipite de viata au fost pedepsite. Razboiul impotriva vietii deschise a fost cistigat, abject, de Germania. O alianta de maniaci obsedati de bani, redusi la bani si orbiti de bani desfigureaza metodic toate valorile de baza ale Europei. UE a inghitit Europa si ii va supravietui. Alles Klar, Frau Kommissar!”, a incheiat Ungureanu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments