Revolta hotelierilor care cazeaza romani carantinati: „Confundati carantina cu sejurul? Poftiti mancare de carantina”

Revolta a hotelierilor care cazeaza romani carantinati, dupa ce multi dintre acestia s-a plans de conditiile oferite in locatiile unde sunt tinuti 14 zile, dupa sosirea in Romania din zonele rosii de pe continent. „Confundati carantina cu sejurul? Poftiti mancare de carantina.”

Retelele sociale sunt pline de filmari din centrele de carantinare din toata tara si romanii din strainatate se plang de conditiile din locatiile unde autoritatile i-au dus pentru 14 zile. Cei mai multi dintre ei reclama nu doar conditiile de cazare, ci si hrana primita.

In acest context, Laura Patru, o femeie care are romani in carantina in hotelul ei, a postat mai multe fotografii cu mancarea oferita de ea carantinatilor si un text acid la adresa celor care se plang.

„Mi-am petrecut ziua plina de nervi si revolta pentru bataia de joc la adresa colegilor mei si a altora ca ei, care incearca sa faca tot posibilul intr-o situatie ingrozitoare pentru noi toti.

Mi se rupe sufletul pentru acei colegi care trebuie sa indure injurii, gunoaie aruncate de la balcon, urlete, obiecte smulse din pereti, sa te uiti fara putere cum se naruieste munca ta de ani de zile, de parca nu era de ajuns ca suntem unul dintre cele mai afectate segmente ale industriei, scrie bzi.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments