Scandal în Politica Românească! Baronul PSD, Ionel Arsene, jigniri pe Facebook la adresa Anei Birchall: „O curcă securistă și urâtă cu spume scrie despre mine”

Fostul ministru Ana Birchall și Ionel Arsene, președintele PSD al Consiliului Județean Neamț, sunt protagoniștii unui scandal monstru. Arsene a spus despre Birchall că este ”o curcă securistă și urâtă cu spume”, în timp ce aceasta l-a făcut ”grobian”. Arsene i-a recomandat lui Birchall o carte: “Suge-o, Ramona”.

Totul a pornit de la o postare făcută luni de Ana Birchall pe pagina sa de Facebook, în care cerea anchetarea unui contract atribuit de Consiliul Județean Neamț (CJN). La scurt timp, Birchall a revenit spunând că a fost amenințată de Ionel Arsene, președintele CJ Neamt.

”Surprize, surprize! Cine mă sună să mă amenințe și să mă intimideze la nici jumătate de oră de la postarea mea cu privire la investigarea tuturor achizițiilor din această perioadă? Chiar nu credeam că postările mele au ecouri până în Cetatea Neamțului… Pentru că a refuzat să își ceară scuze pentru acest comportament nedemn de un președinte de Consiliu Județean, i-am comunicat domnului Arsene că voi face publică ”intervenția” dumisale, să vadă toată lumea ce metode practică anumiți politicieni cu interese în domeniul achizițiilor”, a scris Ana Birchall.

Replica lui Ionel Arsene intervine la scurt timp, tot pe Facebook, iar lucrurile par a fi scăpat de sub control.

Liderul PSD Neamț a scris că ”absolut toate licitațiile organizate de Consiliul Județean Neamț, au fost organizate legal și atribuite corect”, dar ”se pare că postările mele la adresa Guvernului incompetent al României au deranjat și, în consecință, leprele galbene au asmuțit publicații securistice să mă denigreze continuu și să mă acuze că aș fi implicat în fel de fel de afaceri”.

La finalul postării, fără a o numi pe fosta colegă de partid, Ionel Arsene transmite următoarele, sub forma unui PS: ”Am mai văzut și o curcă securistă și urâtă cu spume că scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă! Cartea se numește: ”Suge-o, Ramona!”.

Ana Birchall revine marți cu o altă postare, ca răspuns la reacția lui Ionel Arsene.

”Iată un exemplu de grobianism în viața publică, unul din multele care încă ”defilează” cu impunitate în politica românească. Sper ca partidul din care face parte să reacționeze și să sancționeze drastic asemenea derapaje”.

”Asemenea exemplare nu merită să sfârșească altfel decât în lada de gunoi a istoriei”, a mai scris Ana Birchall, care încheie și ea cu un PS: ”Nu mai vorbesc despre ”patriotismul de fațadă” al cuiva care folosește un asemenea limbaj suburban având drapelul României în spate. Exact acolo îi doare de România și de români: în spate!”.

Sursa: stirileprotv.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments