Șerban Huidu îl face praf pe Raed Arafat: „Eroul ăsta care debitează tâmpenii a primit o…”

După ce l-a ”pus la colț” pe Klaus Iohannis, considerând că acesta nu a făcut ”nimic” în criza coronavirusului care afectează și România, Șerban Huidu recidivează, dacă se poate spune așa, iar în atenția sa a intrat chiar șeful DSU, Raed Arafat.

Pe pagina sa de Facebook, Șerban Huidu a postat un mesaj pornind de la o replică pe care o asistentă medicală i-a dat-o lui Raed Arafat, în contextul crizei COVID-19, acesta fiind acuzat că a transmis în spațiul public mesajul conform căruia ”infirmierii nu ar avea nevoie de protecție”. Șerban Huidu consideră că Arafat este ”erou” – tenta ironică fiind evidențiată, clar, de ghilimele – și că acesta a primit exact replica pe care o merita.

”Între cele 10 apariții la diferitele televiziuni mâncatoare de borș și cele nșpe tâmpenii debitate, inclusiv aia că infirmierii nu au nevoie de protecție, „eroul” Arafat a primit o replică pe măsură”, a scris Șerban Huidu pe pagina sa de socializare.

Șerban Huidu l-a luat în vizor și pe Klaus Iohannis: ”Nu de pomana ta au nevoie medicii…”
Nici Klaus Iohannis nu a scăpat de un ”atac” al lui Șerban Huidu, acesta trăgând concluzia că președintele nu a făcut ”mare lucru” de când a început această criză a coronavirusului, iar șeful statului a fost sfătuit să dea dovadă de onestitate, fiindcă medicii nu au nevoie de ”pomană”.

”Nu de pomana ta au nevoie medicii, domnule presedinte, ci de echipamente de protectie, proceduri clare si disciplina in spitale dar mai ales in societate. Si mai au nevoie de onestitate sa le spui sincer: Ma voi ocupa personal de sistemul de sanatate dupa aceasta Criza. Vad si simt ca asa nu se mai poate. Voi indeparta toate cozile de topor chiar de ar fi sa tai in carne vie, chiar daca voi deranja toti politienii si toate partidele. Cei vinovati vor raspunde, iar voi, doctorii ce dati bir cu fugitii, va veti putea face meseria onorabil si fara frica. Sa astepti sa o reactie normala si umana din partea celui ce in campanie electorala lauda si premia spitalul din Suceava condus de politruci numiti de baronul local Flutur de la PNL, e o utopie. Ups, am spus baron local. Nu am voie. Cica aia sunt doar la PSD. Adica partidul ala care te-a pus presedinte. Mare lucru nu ai facut, dar la ce tampenii au facut ei, ar trebui sa le multumesti. Amin”, a mai scris Șerban Huidu pe blogul personal.
Sursa: cancan.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments