Situație revoltătoare la Dedeman! Ieșenii veniți din străinătate au luat cu asalt magazinele de bricolaj! Conflict fără precedent între angajați și șefii de magazine!

Situație de-a dreptul îngrijorătoare în magazinele Dedeman din Iași. Ieșenii, mulți veniți din străinătate pe fondul pandemiei de coronavirus, au luat cu asalt magazinele de bricolaj, fără să se gândească măcar o clipă la riscurile la care se expun. În vreme ce personalul companiei nu este echipat cu mănuși și măști de protecție, clienții sunt înghesuiți printre rafturi și la casele de marcat și nu se păstrează distanța minimă recomandată. „Cei din conducere se fac că nu văd aglomerația de persoane, inclusiv străini din Italia sau Spania, din cele două magazine din Iași. Nu mai vorbesc de posibilitatea de a păstra măcar un metru recomandat de autorități în interior. De ce nu au angajații măști și mănuși de protecție?”, a acuzat un angajat al companiei Dedeman din Iași. Aceștia își mai acuză șefii de faptul că profită de situație pentru a face profituri cât mai mari, fără să țină însă cont de pericolul major.

Situația care se găsește zilele acestea la magazinele de bricolaj Dedeman este de-a dreptul îngrijorătoare. Măsurile de prevenție și protecție impuse de autorități odată cu intrarea în situația de criză par să nu fie respectate mai deloc, ba chiar mai mult, magazinele de bricolaj par să fie mai aglomerate ca niciodată. Parcarea celor două sedii Dedeman din Iași este arhiplină cu numeroase mașini care au numere de înmatriculare Italia, Spania sau Germania, și este extrem de greu de găsit un coș de cumpărături liber.

Veniți din străinătate pe fondul pandemiei de coronavirus, mulți ieșeni au găsit că este momentul potrivit să facă renovări în case sau diverse treburi gospodărești, fără să țină cont de pericolul iminent la care se expun atât pe ei, cât și pe ceilalți. Deși au fost lipite afișe informative și bandă de atenționare în interiorul magazinelor Dedeman, clienții se înghesuie printre rafturi, nu se păstrează distanța de un metru la casele de marcat și, mai mult decât atât, angajații nu sunt echipați corespunzător pentru o astfel de situație de criză. Chiar și în cazul personalului de la casele de marcat care manipulează produsele și banii clienților, majoritatea acestora nu poartă mănuși și măști de protecție.

Personalul și clienții, expuși pericolului
Salariații Dedeman din Iași au tras un semnal de alarmă și au acuzat angajatorul de faptul că nu ia măsurile necesare de protejare a personalului și a clienților.

„În contextul pandemiei de coronavirus declarată în toată țara, Dedeman, una dintre companiile de renume din țară, nu ia măsurile care trebuie în această perioadă. Cei din conducere se fac că nu văd aglomerația de persoane, inclusiv străini din Italia sau Spania, din cele două magazine din Iași. Nu mai vorbesc de posibilitatea de a păstra măcar un metru recomandat de autorități în interior. De ce nu au angajații măști și mănuși de protecție? Să vedeți cât de mulți dezinfectanți și soluții de protecție pun la dispoziția angajaților și cât de diluate sunt de fapt”, a precizat un angajat al companiei Dedeman din Iași.
Sursa: bzi.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments