Un bărbat fără declarație a BĂTUT o patrulă de Poliție! Unul dintre polițiști are nevoie de două săptămâni de îngrijiri medicale

Un bărbat din Berbeşti a ieșit noaptea pe stradă, fără declarația obligatorie pe proprie răspundere și, spre ghinionul unei patrule de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţia Rurală Ocna Şugatag, s-a întâlnit cu agenții.

Potrivit Timisoarastiri.ro, bărbatului i-au fost cerute documentele și declarația, însă acesta nu a putut să prezinte declarația, așa că a început să exercite acte de violență asupra acestora.

Unul dintre agenți are nevoie de aproape două săptămâni de îngrijiri medicale.

Agresiunea vine la scurt timp după incidentul de la Luduș, în care un alt polițist a fost bătut de un bărbat fără declarație, însă acesta a necesitat 9 zile de îngrijiri medicale.

Astfel, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei anunță că au dispus trimiterea în judecată a inculpatului CVC, faţă de care a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

„Inculpatul, în timp ce se deplasa împreună cu alte două persoane pe DN 19, pe raza localităţii Berbeşti a fost oprit de către o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţia Rurală Ocna Şugatag care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu efectua verificări privind respectarea măsurilor dispuse prin Ordonanţa militară nr. 3 / 2020. Solicitându-i-se actul de identitate şi declaraţia pe propria răspundere privind motivele pentru care a părăsit domiciliul, inculpatul nu a prezentat aceste înscrisuri şi a avut un comportament agresiv faţă de agenţii de poliţie. A exercitat acte de violenţă asupra acestora, iar unul dintre lucrătorii de poliţie, în urma agresiunii comise de către inculpat, a suferit leziuni corporale ce au necesitat pentru vindecare un număr de 12 – 14 zile de îngrijiri medicale”, informează purtătorul de cuvânt al Parchetului.
Sursa: podul.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dan
Dan
12/04/2020 23:55

Asta e rezultatul comportamentului militienilor imputiti, a abuzurilor zilnice, si sufera politstii adevarati din cauza leprelor. Sa stiti ca ar fi si mai bine daca nu ati aplica abuziv, fara absolut nici un discernamant si fara creier sau suflet amenzile alea cretine. Cum puteti sa dati 2000 lei, un salar intreg, amenda cuiva care nu si-a trecut corect data? Pentru ce sunteti acolo, ca forta de represiune? Atunci sa nu va mirati ca o sa va scuipe oamenii in ochi. Ar trebui sa faceti preventie, sa ajutati oamenii, daca nu au bifat ceva corect sa ii ajutati. Probabil aveti macar… Read more »

fekete tulipan
fekete tulipan
13/04/2020 20:08
Reply to  Dan

Asta este rezultatul celor 7 ani de acasă. Când sari la oameni de ordine trebuie să ai probleme și la cap. Dacă consideri că ai fost neîndreptățit sunt alte căi de atac nu agresiunea. Nu trăim în pădure.

Mitica Popescu
Mitica Popescu
14/04/2020 11:00

Bine le a făcut….. Si ei bat oamenii nevinovați… Trebuia sa i si violeze un pic și la popo…