Un fost cersetor devine un om de afaceri si angajeaza numai persoane fara adapost si cu nevoi speciale

Drew Goodall a dorit întotdeauna să devină actor. În cei 20 de ani, după ce a studiat actoria, a reușit să obțină roluri mici în filme precum Snatch și About a boy si a întâlnit actori precum Brad Pitt și Hugh Grant

Cu toate acestea, o critică despre actul său l-a devastat și i-a schimbat viața. A început să piarda bani și nu a vrut să le spună nimic părinților. El nu a vrut să se întoarcă la casa familiei sale, pentru că ar însemna o înfrângere pentru el. Din păcate, proprietarul casei in care statea l-a dat afară din casă, așa că Drew era a stat adăpost timp de șase luni în anii ’90.

Se lupta în fiecare zi pentru supraviețuire, cersind mâncare. A fost batjocorit de persoane rele sau de alte persoane fără adăpost de mai multe ori. A dormit în cutii de carton pe langa Academiei de Arte din Londra. El era în cea mai proastă stare a vieții sale, suferind de lipsă de adăpost și de depresie.

Cu toate acestea, viața lui s-a schimbat din nou, când a început să lustruiasca pantofi pentru a face cativa bani. Trebuia să fie atent, ca poliția să nu-l prindă. După șase luni de lustruire a pantofilor pe strada, unul dintre clienții săi obișnuiți i-a spus că poate să facă același lucru la biroul sau.

Odată ce Drew a făcut mai mulți bani, el a decis să facă o „nebunie”. Deci, și-a început propria companie, numită „Sunshine Shoeshine”. Astăzi chiar colaborează cu companii importante din Londra, ale căror directori consideră că pantofii lor sunt lustruiți perfect. Drew câștigă peste 250.000 de euro pe an și oferă cele mai multe dintre aceste fonduri pentru caritate. Celălalt lucru care îl face mândru este că el nu a uitat niciodată prin ce a trebuit să treacă înainte de a deveni om de afaceri. De aceea, cei care lucrează la Sunshine Shoeshine sunt în mare parte persoane fără adăpost și persoane cu nevoi speciale.

El a angajat deja 40 de persoane fără adăpost, permițându-le să decidă la ce organizație de caritate vor dona o parte din câștigurile lor. Unul dintre acești indivizi este Alan Walton, în vârstă de 45 de ani, care fusese șomer timp de 15 ani în timp ce suferea și de probleme de sănătate. După cum spune el, Drew i-a dat speranță și încredere, având în prezent un scop în viață și un viitor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments