Un tânăr din Galaţi a pus poliţia pe drumuri, după ce a pierdut 60 de lei la cazinou

Cuprins de remușcări, după ce a pierdut 60 de lei la cazinou, un tânăr din Galați a pus la cale un plan nu tocmai inspirat pentru a scăpa de gura familiei.

În urmă cu două săptămâni, tânărul de 28 de ani a sesizat poliția cu privire la faptul că, într-o dimineață, în timp ce se îndrepta spre casă, i-a fost furat telefonul în valoare de 270 de lei, în dreptul unei stații de autobuz din zona „General”. Bărbatul chiar le-a spus polițiștilor că a fost amenințat cu un cuțit.

Oamenii legii, însă, au descoperit un cu totul alt scenariu.

„În urma sesizării, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, dar polițiștii Biroului de Investigații Criminale Galați, efectuând toate activitățile care se impun în astfel de cauze, au stabilit că aspectele sesizate nu se confirmă. Astfel, din probatoriul administrat a reieșit că așa-zisa victimă a tâlhăriei și-ar fi vândut, de fapt, telefonul mobil unei persoane necunoscute, contra sumei de 60 de lei, în timp ce se afla într-un cazinou din municipiul Galați. Ulterior, ar fi pierdut banii la jocurile de noroc și pentru a justifica familiei lipsa acestora ar fi formulat plângerea respectivă”, se arată într-un comunicat al IPJ Galați, potrivit stiridegalati.ro.

Pus în fața faptului împlinit, tânărul a decis să recunoască adevărul, înainte de a se dispune eventuale măsuri de reținere sau arestare preventivă împotriva presupusului agresor.
Planul său a fost sancționat de polițiști cu suma de 500 de lei, pentru alarmarea organelor fără motiv întemeiat.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments