VIDEO: DE NEIMAGINAT!Pentru că primarul a uitat de cununie, un cuplu a fost căsătorit de un ospătar

Caz unic în analele stării civile din România, aproape de neimaginat, dar care din nefericire a avut loc aseară la Moreni, unde o tânără, din localitate ce dorea să își unească destinele cu cetățean bulgar, a trăit șocul vieții ei!

Programată pentru Sâmbătă-23.03.2019, ora 16.00, la Primăria Municipiului Moreni, cununia domnișoarei Niță Magdalena cu tânărul de origine bulgară nu a mai avut loc, pentru că primarul Municipiului Moreni – Dinu Constantin zis ”Bibicu” a uitat de cununia programată și… nu a mai venit la primărie pentru a oficia cununia civilă.

Alaiul de nuntași a ajuns la primărie cu aproximativ 30 de minute înainte de ora programată… însă stupoare!… la primărie era doar îngrijitoarea, care nu știa de nicio cununie civilă, însă amabilă fiind, femeia l-a sunat pe primar pentru ai comunica situația apărută! ”Bibicu” surprins de telefonul primit, a comunicat că este o mică încurcătură, însă se va rezolva, îndemnându-i pe tinerii ce doreau să-și unească destinele să meargă la localul unde urma să aibă loc petrecerea, pentru că va veni el acolo în jurul orelor 17.30 pentru ai cununa.

Zis și făcut! Tinerii încrezători în cuvântul primarului ”Bibicu” s-au conformat celor spuse de primar și au mers la Restaurantul ”Casă Noastră” din Târgoviște – zona Mănăstirea Dealu, împreună cu toți invitații, pentru al aștepta pe primarul Dinu Constantin.

S-a făcut ora 17.30, s-a făcut ora 18.00, s-a făcut 18.30… iar tânăra Magdalena Niță se îngălbenea la față din ce în ce mai tare cu fiecare moment care trecea, situația părând fără ieșire, însă până la momentul în care domnului George – șef de sală la Restaurantul ”Casa Noastră” i-a venit ideea să îmbrace un prieten de-al său, într-un frumos costum și să-l prezinte invitaților că fiind primarul Municipiului Moreni, lucru cu care tinerii ce urmau a se căsători au fost pe deplin de acord.

La repezeală au găsit pe internet textul cadru, ce trebuie rostit de către ofițerul stării civile în astfel de momente, ”primarul de unică folosință” învățând în câteva minute textul pe de rost, iar la ora 19.00 cununia se desăvârșea prin bunăvoința ospătarului îmbrăcat în primar, lucru benefic pentru toată lumea… pentru că nici măcar socrii nu ”au mirosit” că primarul ințolit…era un biet ospătar!

Despre ce s-a întâmplat aseară la Restaurantul ”Casa Noastră”, probabil că peste ani se va discuta cu amuzament, însă în acest moment, din cauza unui primar iresponsabil, doi tineri au rămas necăsătoriți, dar cu petrecerea consumată, lucru pentru care dom’ ”Bibicu” ar cam trebui să răspundă!
Sursa: dambovitanews.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments