VIDEO: IMAGINILE care au emoționat internetul! Asistentele de la spitalul „VICTOR BABEȘ” au multumit MEDICILOR din linia intai in pasi de dans

România trece acum printr-o perioadă extrem de grea. Medicii și autoritățile se află în prima linie și luptă pentru ca țara noastră să învingă în bătălia cu noul coronavirus.

În această perioadă mulți medici și asistente au fost testați pozitiv cu noul virus, alții nu au ajuns acasă de săptămâni întregi, iar pentru tot efortul lor, acum vine un mesaj de mulțumire chiar din Spitalul ”Victor Babeș” din Capitală.

Răpuse de oboseală, stres și teamă, câteva asistente de la Spitalul ”Victor Babeș” și-au găsit puterea de a zâmbi și de a transmite, în pași de dans, un mesaj de mulțumire, extrem de emoționant.

Pe ritmuri de dans, asistentele de pe secție de Pneumologie a spitalului au postat pe Facebook un clip video de câteva minute prin care le mulțumesc medicilor alături de care ele luptă în această perioadă.

Filmarea a devenit virală imediat în mediul online, la scurt timp după publicare. În doar câteva ore, a adunat mii de vizualizări și like-uri. Înternauții și-au arătat și ei respectul pentru cadrele medicale și au apreciat inițiativa asistentelor.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments