VIDEO: O mamă în vârstă de 39 de ani, infectată cu noul coronavirus, s-a filmat pe patul de spital: ”Priviți-mă! Nu pot respira!”

O femeie în vârstă de 39 de ani, mama a doi copii, se zbate între viață și moarte după ce a fost infectată cu noul tip de coronavirus și a lansat un apel către oameni, să nu ”riște nimic” în această perioadă.

Tara Jane Langston, în vârstă de 39 de ani, a fost diagnosticată cu o infecție în piept. Ulterior, starea ei de sănătate s-a înrăutățit și a fost transportată la spital, în vestul Londrei. Acolo a fost diagnosticată cu noul tip de coronavirus.

A luat opt pastile de ibuprofen pe zi, iar acestea i-au înrăutățit starea de sănătate. Ulterior, medicii i-au recomandat să ia paracetamol, însă fiecare efort de a respira este o luptă cruntă pentru ea.

Din dorința de a face bine, ea s-a filmat pe patul de spital și le-a cerut oamenilor să fie precauți: ”Oamenii care se gândesc că infecția cu noul coronavirus e o joacă, să mă privească. Sunt la Terapie Intensivă și nu pot să respir. Am pierdut șirul zilelor de când sunt aici. Dacă fumați, renunțați la acest obicei. Veți avea nevoie de plămâni dacă ajungeți să fiți infectați cu coronavirus.”, a mai spus ea, potrivit Mirror.co.uk.

Femeia a mai povestit că a călătorit de curând în Polonia cu soțul și cu cele două fiice ale ei. Ea a atras atenția că și tinerii sunt susceptibili la infecția cu noul coronavirus.
Sursa: a1.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments