VIDEO: Politistii circula pe strazi cu portavoce si indeamna ROMANII SA STEA IN CASE!

După noile măsuri anunțate de Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, în conferința de sâmbătă seară, respectiv că cetățenii români nu mai au voie să circule după ora 22:00 până la 06:00 pe străzi, patrulele de polițiști din Capitală, dar și din alte orașe au ieșit să verifice cartierele începând cu ora 20:00, dar și pentru a le transmite românilor să râmână în case.


Marcel Vela a anunțat aseară că activitatea cabinetelor stomatologice şi a mall-urilor va fi suspendată temporar începând de dumincă seară și că circulaţia persoanelor va fi limitată, între orele 06:00 – 22:00 fiind recomandate doar deplasările în interes de serviciu, la cumpărături, pentru activităţi sportive individuale sau pentru nevoile animalelor de companie. De asemenea, în acest interval, oamenii nu au voie să circule într-un grup mai mare de trei persoane pe stradă.

În această seară, Poliția Rutieră a Capitalei a fost surprisă în mai multe zone din București, anunțând un mesaj de alertă cu portavocea.

„Atenție, este un anunț oficial. Vă rugăm să rămâneți în casă, ca urmare a ultimelor măsuri luate”, a fost mesajul strigat de autorități.
Sursa: cancan.ro

Scrie un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notify of
loading...