VIDEO: Un barbat s-a razbunat crunt pe sotia lui infidela, chiar in ziua nuntii! A pus o inregistrare in care femeia face amor cu cumnatul ei

O nuntă ar trebui să fie una dintre cele mai frumoase amintiri din viața unui om… dar, pentru o tânără va rămâne un coșmar ziua în care urma să își unească destinul cu bărbatul… pe care l-a înșelat! Acesta a pus la cale un plan de răzbunare crunt în restaurantul în care se aflau invitații lor. El a aranjat ca pe ecranul mare din spatele lor să ruleze o înregistrare în care femeia făcea amor cu cumnatul ei, iar imaginile intezise minorilor au fost văzute de toți cei prezenți în sală.

Un bărbat s-a răzbunat crunt pe soția lui infidelă, chiar în ziua nunții
Filmarea de cinci minute în care mireasa întreține relații sexuale cu soțul surorii sale însărcinate a putut fi văzută pe plasma aflată în fața tuturor rudelor și a prietenilor. Mirele a decis să le arate tuturor că logodnica lui l-a înșelat, după ce i-a descoperit aventura pe care o trăia cu cumnatul ei. Bărbatul a instalat camere de filmat în casă, în urma unor renovări, relatează jurnaliștii de la Daily Mail.

În video-ul devenit viral pe rețelele de socializare se aude cum mirele înșelat îi spune femeii: “Credeai că nu știam?”, iar mireasa aruncă spre el buchetul pe care îl ținea în mâini. Cei doi au început să se lovească, dar au fost despărțiți de câțiva membri ai familiei și prieteni. Scenele s-au petrecut în urmă cu câteva zile într-o localitate din sud-estul Chinei.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments