VIDEO: Urmărire ca-n filme după ce o puștoaică de 12 ani, beată, a furat maşina bunicului său

După ce s-a îmbătat, o fată de doar 12 ani a furat maşina bunicului său şi a plecat să-şi plimbe prietenele pe autostradă, sfârșind distracția după ce s-au izbit de un semn de circulaţie, scrie New York Post.

Probabil că puștoaica avea în cap planul de mai multă vreme, pentru că a așteptat ca bunicul său să adoarmă pentru a-i putea subtiliza cheile mașinii. După ce s-a suit la volan, ea s-a dus să-şi ia prietenele, de vârste apropiate, pentru a se plimba, cum altfel decât cu ”cu viteză”, pe autostradă.

În timpul escapadei, fetele au dat gata o sticlă întreagă de votcă şi câteva doze de ceai cu alcool, pe care oamenii legii le-au găsit în automobil.

Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii pe care o conducea după ce nu a oprit la semnalul lor. Totul s-a terminat în momentul în care fata a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de semn de circulaţie.

Încă nu s-a descoperit modul în care fetele au pus mâna pe băuturile alcoolice, având în vedere că legea interzice pe teritoriul SUA vânzarea alcoolului celor care vârsta sub 21 de ani.

Toate fetele implicate au fost acuzate de ”consum de alcool sub vârsta legală”, în plus, şoferiţa vitezomană mai fiind acuzată că a condus fără carnet de şofer şi de faptul că a provocat poliţia să o urmărească.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments