Actorul Steven Seagal îl laudă pe „marele lider al lumii” Vladimir Putin


Actorul Steven Seagal, ajuns la venerabila vârstă de 70 de ani, îl laudă pe „marele lider al lumii” Vladimir Putin, cel care a declanșat războiul sângeros din Ucraina, soldat cu mii de morți, între care și sute de copii, precum și cu milioane de refugiați.

Fostul star de acțiune de la Hollywood Steven Seagal și-a declarat sprijinul pentru prietenul său și „marele lider mondial”, președintele Putin. Actorul participat duminică la un festin pentru a-și sărbători 70 de ani de naștere într-un restaurant din Moscova, unde a invitat mai mulți aliați ai președintelui rus, care fac obiectul sancțiunilor occidentale.

Potrivit publicației The Times, printre invitații lui Steven Seagal s-au aflat redactorul-şef al radiodifuzorului RT, finanţat de stat, Margarita Simonian, şi Vladimir Soloviov, un prezentator de televiziune care face propagandă pro-putinistă pe posturile naționale.

Îmbrăcat într-o cămașă neagră ca în filmele sale de arte marțiale, Steven Seagal le-a transmis invitaților de la ziua sa de naștere că îi consideră ca pe o „mare familie”.

După invazia Rusiei în Ucraina, Seagal a declarat că „o entitate externă” cheltuiește sume uriașe de bani pentru propagandă pentru a provoca Rusia și Ucraina să fie în dezacord una cu cealaltă.

„Rugăciunile mele sunt ca ambele țări să ajungă la o rezoluție pozitivă, pașnică, în care să putem trăi și să prosperăm împreună în pace”, a adăugat Segal.

Vladimir Putin consideră că obiectivele războiului din Donbas sunt „nobile”

”Obiectivele „operațiunii speciale” de protejare a Donbassului vor fi atinse, sunt nobile.

O ciocnire cu forțele anti-ruse crescute în Ucraina era inevitabil, era doar o chestiune de timp”, a afirmat președintele rus Vladimir Putin în timpul întâlnirii cu președintele Belarusului de la cosmodromul Vostochny, conform publicației Pravda.

3 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments