Cum a ajuns Bănel Nicoliță să se cupleze cu o ”milionară din Franța”: ”Am și eu talentul meu. Am fost agățat”

La scurt timp după transferul în Franța, Bănel a fost vizitat de prietenul său Adrian Voicu, căruia i-a acordat un interviu amplu.

Bărbatul a dezvăluit un episod care s-a petrecut în perioada în care a locuit în casa lui Nicoliță, în a doua parte a anului 2011.

”La un moment dat, bate cineva la ușă. Deschid ușa, vă dau cuvântul de onoare, era o algeriancă, cred că între primele 10 cele mai frumoase femei pe care le-am văzut în viață. Am crezut că a greșit casa. Mă întreabă: `Bănel e acasă?`.

M-am gândit că sunt prieteni, era mare vedetă locală, avea ditamai Porsche-ul în vremea aia. Vine Bănel, direct mare sărut în fața mea. Atunci mi-am dat seama că trebuie să fac ceva în viață”, a povestit prietenul lui Nicoliță, citat de digisport.ro.

Bănel, ușor rușinat, a dat o replică pe măsură: ”Tu crezi că eu sunt urât? Am și eu talentul meu. Nu am agățat-o, am fost agățat. Fiind fotbalist bun, am mers într-un club și am cunoscut-o acolo. Era milionară”.

Bănel Nicoliță, victima hoților de patru ori în perioada în care a jucat în Franța
Ghinioanele s-au ținut lanț de Bănel în Franța. Când era coleg cu Aubameyang la St. Etienne, internaționalul român a rămas fără ceasul primit cadou de la Gigi Becali.

„Mi-au spart casa de patru ori, cred că au fost români! Am lăsat ceasul de noptieră și când m-am întors acasă ușa era deschisă. Mi-am zis că mi-au spart casa… mi-au furat Playstation, bani, ceasul, haine, chiloți.

A doua oară iar mi-au spart casa, mi-au luat televizorul. A treia oară iar au spart-o, nu am mai lăsat nimic. A patra oară mi-au spart-o și mi-au luat mașina de spălat. Doamne ferește!”, a declarat Bănel Nicoliță pentru as.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments