”Am 30 de ani și de 5 ani trăiesc un coșmar alături de iubitul meu. Am chemat poliția și acum nu știu ce să mai fac”

O tânără de 30 de ani povestește pentru The Sun clipele de groază prin care a trecut timp de 5 ani de când are o relație cu iubitul ei în vârstă de 33 de ani. Femeia nu știe dacă să îl dea sau nu pe mâna poliției.

„Sunt într-o relație de cinci ani de zile, și cu fiecare zi care trece iubitul meu devine din ce în ce mai agresiv și mai posesiv. La început relația meargea bine, însă încetul cu încetul a început să mă controleze și să nu îmi ofere spațiu personal. Acum, a ajuns să fie agresiv din punct de vedre fizic și nu mai suport.

Știu că ar fi trebui să îl părăsesc demult, dar am avut și momente frumoase. Acum trei săptămâni am fost nevoită să chem poliția, altfel nu aveam cum să scap, a fost o situație de coșmar. Acum mă gândesc dacă să fac sau nu o plângere împotriva lui.”

Deidre, expertă în relații pentru The Sun este de părere că cel mai bine ar fi să depună o plângere și să se îndepărteze cât mai rapid. Astfel de situații sunt extrem de periculoase și trebuie rezolvate cât mai rapid.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments