VIDEO: Emil Rengle, eşec total în SUA. Ce număr pe tocuri a prezentat la America’s Got Talent

Emil Rengle, câştigătorul ediţiei 2018 a show-ului “Românii au talent”, a apărut la America’s Got Talent într-un combinezon de latex roșu și pe tocuri, dar a fost eliminat.

Emil Rengle a participat la America’s Got Talent: The Champions, o ediție în care participă cele mai bune numere din întreaga lume. Doi dintre jurați, Simon Cowell și Howard Mandel, nu au fost defel impresionați de abilitățile orădeanului și i-au acordat “X”-urile. Heidi Klum și Alesha Dixon au savurat însă dansul și atitudinea lui Emil Rengle.

“Îmi place de tine, îmi place mesajul tău, dar ca să fiu sincer cu tine, nu cred că aceast număr are calibrul să fie cel mai bun dintre cele mai bune”, i-a transmis Simon Cowell.

Chiar dacă a primit două “X”-uri, doar publicul și telespectatorii au avut drept de vot. Emil Rengle nu a reușit însă să adune suficiente voturi pentru a se califica.

“Viața îți va oferi DA, viața îți va oferi NU și viața îți va oferi și un X sau două. A fost rândul meu să cobor cu X-ul de această dată și sunt aici să vă spun că nu este chiar așa de rău. De fapt, nu este deloc rău, este întotdeauna ceea ce alegem să facem din asta”, a declarat Emil Rengle.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments