Anunț important pentru șoferi! Unii dintre ROMI se aruncă în fața mașinilor ca să facă rost de bani

“Insurance Scam” – o metodă practicată de escroci des în Rusia a reapărut și în România! Mai exact în Constanța, unde, recent, un șofer a tras o sperietură teribilă după ce un bărbat de etnie romă ce a sărit în faţa maşinii. Desigur, individul nu s-a ales cu nicio rană, însă, asta nu l-a împiedicat să-i ceară bani conducătorului auto “ca să uite” experiența delicată. Șoferul a făcut o sesizare la o secție de poliție și speră ca astfel de personaje să fie prinse înainte să comită astfel de escrocherii.

Constanța: unii dintre romi se aruncă în fața mașinilor ca să facă rost de bani
Episodul neplăcut s-a petrecut în urmă cu patru zile, când un conducător auto circula regulamentar pe strada Traian din Constanța. El a fost la un pas să facă accident după ce un pieton i-a sărit în faţa maşinii, pe trecerea de pietoni. Din fericire, șoferul a fost extrem de atent și a evitat impactul.

Potrivit declarațiilor sale, bărbatul era de etnie romă şi a făcut gestul iresponsabil în mod voit ca să-i ceară ulterior daune materiale.

“Atenţie şoferi! O nouă metodă de a face bani a început să fie folosită la Constanţa. Zilele trecute, un rom a sărit în faţa maşinii mele, pe trecerea de pietoni. Am evitat impactul la timp, altfel eram bun de plată acum. Am făcut sesizare la poliţie şi acum aştept să văd ce măsuri se vor lua”, a declarat conducătorul auto, relatează replicaonline.ro.
Această ispravă nu este singura de acest fel. Mai mulţi conducători auto au mărturisit că astfel de întâmplări au avut loc în mai multe zone din oraş. Pe lângă Strada Traian, vizate de cei aflaţi în căutare disperată de bani sunt şi zonele de la Gară şi cele de la Cireşica, din Tomis Nord. Un alt şofer a explicat cum un minor a sărit în faţa maşinii pe care o conducea: “Această metodă este relativ nouă. Recent, un copil de etnie romă mi-a sărit în faţa maşinii cu o rangă. Probabil voia să o lovească. Toată treaba s-a petrecut în zona Dioda, înainte de liceu”, conform sursei citată mai sus. Iar la Cireşica, o gaşcă de tineri a sărit, joi seară, în faţa unei maşini, chiar pe trecerea de pietoni de lângă piaţă. Nu s-a ales cu bani, dar cert este că s-a ales cu o serie de înjurături zdravene.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments